Оглед при преместване – защо е необходим

оглед при преместване

Едно от нещата, които са задължителни при всяко преместване на офис или жилище е огледът. Той ни помага да предоставим крайна и обективна цена на нашите клиенти и по този начин избягваме евентуални проблеми, които биха подразнили и двете страни.

Добри практики след огледа

Добрите практики изискват от всяка себеуважаваща се компания за хамалски услуги в София като sofhamali.com да проведе такъв, който има за цел да уточни необходимото време, човекоресурс и логистични средства за реализирането на крайната цел.

1. Формиране на крайна цена

На практика няма как, която и да е компания да ви даде цена за преместване в класическия смисъл на тази дума, ако не познава ситуацията в нейната цялост.

Най-често това са конкретни детайли, които могат да окажат влияние в инвестирания ресурс от страна на компанията-изпълнител.

При поръчка на този тип услуги планирайте оглед с представител на фирма – разкажете му повече, за да може той да ви предложи най-адекватния подход в конкретната ситуация.

2. Планиране

Планирайте всичко. Планирайте разпределението на вещите в новия ви дом, времето за преместване, денят за преместване, маршрутът и т.н.

Колкото по-малко неща оставите на случайността, толкова по-добър е вашият план за действие. Предвидете различни сценарии, които могат да го объркат – по този начин ще имате готови решения на конкретни проблеми, които могат да възникнат в процеса на местене.

Един класически случай, например, е спирането на тока и липсата на асансьор. Внимавайте, защото понякога има недобросъвестни фирми, които умишлено блокират асансьора, за да могат да ви таксуват допълнително за качването на вашите вещи по стълбите.

3. Срок

Когато възнамерявате да се нанесете в новото си жилище е добре да знаете в какъв срок ще се случи всичко това.

Резонно фирмата, чиито услуги използвате, следва да ви предостави такъв с достатъчно конкретика, за да може да организирате останалата част от вашия план, който подчертахме в предишния абзац.

Това също зависи пряко от огледа, за да може представителят на фирмата да прецени колко време ще отнеме целият процес.

Ако ви предстои преместване в нов дом или нов офис ние от SofHamali.com сме тук, за да ви помогнем. Свържете се с нас и планирайте своя оглед, за да можем заедно да успеем да свършим всичко по перфектния начин.