Как да си купите фериботни билети?

Къде да купите билети за ферибот?

Независимо от целта на пътуване, пътуването с ферибота винаги предизвиква много положителни емоции и обещава ярки впечатления. Купуването на билети за фериботи все повече се предлага от туристически агенции и уебсайтове на фериботни компании.

Като независим пътник винаги ще ви се иска да намерите икономичен вариант и да направите избор от няколко предложения, балансирайки техните познавателни нужди и бюджетни възможности.

И тук идват на помощ онлайн търсачки, притежаваща огромна база фериботи билети.

Ако се чудите „къде да купите билети за ферибот? – Съветвам ви да разгледате платформата за резервации на фериботи в www.lakmostravel.com.
Това е сайт за фериботни билети, който предлага бърз и лесен начин да намерите, сравните и резервирате билет, като избирате повече от 1000 ферибота, до почти всяко пристанище за фериботи в Европа и Северна Африка.

Купете билети за ферибот

Добре е да знаете, че международните системи за фериботни резервации не са многобройни в интернет.

Системата за резервации е лесна за използване и съдържа богата информация, която може да ви е необходима, когато планирате пътуването си, включително фериботни компании, маршрути и ръководства за пристанища, както и подробни прегледи на кораби от предишни пътници.

Защо е изгодно да купувате билети за ферибот онлайн:

1. Може да сравните всички налични фериботни услуги за избраната дестинация с всички алтернативи;

2. Ще видите 87 над фериботни компании, Eurotunnel, 1523 фериботни маршрута, 346 фериботни пристанища, фериботи от / до 86 страни и острови. Ще може да разговаряте с оператора и да получите отговори на вашите въпроси.

4. Може да прочетете отзиви от другите пътници.

5. Поради високата покупателна способност, ще имате достъп до уникални ексклузивни оферти. Ще може да спестите пари, когато купувате билет за ферибот, ако се регистрирате за бюлетина, няма да изпуснете изгодните оферти.

Как да купим билети за ферибот (инструкция):

1. Процесът на закупуване на билет за ферибот онлайн не се различава много от резервацията на полет, хотел или екскурзия. Ако сте запознати с изброените опции, не се колебайте да отидете на сайта lakmostravel.com.
2. Във формуляра за търсене, задайте условията: страна, посока, брой пътници и валута.

3. В новия прозорец посочете датата и часа (ако времето е неизвестно, изберете началото на деня, тогава ще ви бъде показан целия график), възраст на пътниците, информация за автомобила (ако не сте пешеходец).

4. При щракване на един бутон ще получите списък на превозвачите на фериботи, техния график, условия и цени (цената посочена като крайна е за всички пътници заедно с автомобила).

5. След това ще ви бъде предложен избор на кабина, след което ще трябва да предоставите имейл адреса си и да извършите плащане.

6. Всички билети трябва да бъдат изцяло платени в момента на резервацията.

7. След като заплатите за фериботен билет, ще получите имейл с потвърждението на резервацията, което ще трябва да промените на билет или бордова карта в пристанището.

8. В момента на резервацията, обърнете внимание на специалните условия, а именно: дали тарифата позволява промяна и анулиране на резервацията. Обикновено това е написано в червено. Ако са разрешени промени, може лесно да направите това по всяко време, като влезете в профила си или като се обадите на телефонния номер, посочен на уебсайта.

Цените на фериботни билети:

Цените обикновено се покачват с намаляване броя на местата на ферибота, така че ранно записване обикновено е най-евтино. Пресичанията по време на училищни ваканции и официални празници са много търсени. Фериботните билети за тях се продават бързо, така че ако търсите евтина тарифа, избягвайте да пътувате тези дни.

Приятни пътувания пожелаваме на всички!