Изберете диван

офис дивани

Цената зависи от производителя това правило важи, за всяка една мебел, а също и всеки продукт на пазара. Така стоят нещата и когато заговорим за избора на диван.

Днес имаме огромна гама от продукти във всички категории, така че изборът на обикновен диван не е лесна задача. Толкова много цветове, тъкани, размери и възможности. Някои от тях са твърде големи, други са малки и т.н.

Как да изберем подходящ диван? Или може би по-добър мек ъгъл? Ще говорим за всичко това в това ръководство

Диван или мек ъгъл?

През последните години популярността на меките кътчета нараства и хората все повече ги избират, а не обикновените дивани. Нищо чудно – мек ъгъл ще бъде отличен избор, ако имате нужда от удобно настаняване на голямото ви семейство, защото често диванът вече е в ъгъла, така че защо да не използвате цялото свободно пространство? Дивани се избират много и за чакални пред кабинети и офиси. Такива са офисните модели Belcaro диван двойка New York.

Въпреки това, мек ъгъл не винаги е идеалното решение. Първо, не можете да го поставите в средата на стаята, така че ако всички ъгли са заети, изборът е очевиден – обикновен диван. В допълнение, това е дългосрочна инвестиция, така че помислете внимателно, дали ще промените нещо през следващите няколко години. Както вече споменахме, диванът може да стои навсякъде, но мек ъгъл е само в ъгъла.

Размерът е уместен

Ако вашият избор падна на дивана, време е да помислите за размера. Често ли имате гости? Имате ли много членове на семейството? Ако отговорът е не, не се колебайте да изберете по-малък диван, това ще позволи на стаята да остане по-просторна. Ако изберете мек ъгъл, твърде големите размери могат да създадат проблеми в бъдеще.

Начини за използване на дивана

Помислете за функционалността на вашия диван. Някои от тях могат да бъдат сгънати и идват със специални чекмеджета за спално бельо, одеяла и възглавници. Ето защо, ако планирате да използвате дивана като спално легло, или гостите често ви посещават за една нощ, такива кутии ще бъдат много полезни.

Ако имате нужда от диван само за гледане на филми на телевизора или игра на компютърни игри, опцията за разгъване работи за вас – те са по-евтини и често изглеждат по-привлекателни.

Когато тръгнете да купувате офис мебели или за дома, не забравяйте да разгледате в office1.bg!