Моите аргументи в полза на компютърната поддръжка

Имате бизнес, но не сте потърсили компютърна поддръжка? Не сте го направили, тъй като нямате достатъчно информация по темата или считате, че ит услугите у нас са много скъпи. Аз ще разкажа своята история, за да ви помогна при размишленията. Казвам се Иван Петров от София и имам свои бизнес, който се крепи на информационните технологии в офиса ми.

Потърсих професионална компютърна поддръжка, защото вече не можех да се справям с хардуерните и софтуерните проблеми на компютрите, които притежавам. Една кратка статия ми помогна да реша проблема си – http://pensionerite.info/компютърната-поддръжка/, прочетох я в сайт за пенсионери, където най-малко очаквах да намеря този тип статии.

Имах представа какво представляват ит специалистите и защо са полезни, но получих и други ценни напътствия, с чиято помощ работата ми стана по-лесна и продуктивна. По всяка вероятност вече сте разбрали, че съм на зряла възраст и търся начин да поддържам бизнеса си във форма. Постоянните проблеми с компютрите обаче ми дойдоха в повече, така че трябваше да се насоча към специализирана помощ, която да ми помага със софтуер, хардуер и мрежи.

Останах доволен, когато открих ит аутсорсинг компания, която да ми помогне. Още в първите дни момчетата изработиха план за действие, който включва анализ на ит инфраструктурата и спомагане за наистина добрите резултати, които очаквах. В този ред на мисли спрях да се занимавам с вируси, преинсталация на програми, настройки и всякакви такива трудни неща.

Служителите в моите офиси също останаха доволни. Нямаше как да е друго, тъй като след намесата на експертите, персоналът ми спря да се занимава с извънреден труд. Грижата за компютрите се прехвърли на професионалисти срещу нищожните 15 лева на 1 брой машина.

А сега нека обобщя написаното…

 

Всеки, който разчита на компютърни системи за бизнеса си, е добре да сформира екип от ит специалисти. Ако това се окаже трудна и сложна задача, то най-доброто решение е да се възползвате от услугите на ит фирмите в бранша. Аз го направих и сега съм доволен от тази перфектна инвестиция в бъдещето на бинеса ми. Пожелавам и нас вас същите успехи.