Фейсбук реклама от Beshared

Според статистиките, в последно време Фейсбук категорично се насочва към лидерското място на рекламните канали за малкия и среден бизнес не само у нас, но и в чужбина.

Това е и мнението на една от водещите рекламни агенции Beshared.

Според тях, социалната мрежа неусетно ще измести останалите скъпоплатени рекламни канали – телевизия, билбордове, вестници и списания.

Рекламата в социалната мрежа позволява на по-малките фирми да презентират своите продукти на изключително достъпни цени. Потърсете качествено изготвяне на Фейсбук реклама от Beshared.

Много от собствениците на малък бизнес все повече научават за възможностите, които предоставят Фейсбук функционалностите.

Никак не е без значение фактът, че рекламните кампании в социалната мрежа са ефективни и рентабилни, защото достигат до точната аудитория. Възможността за прецизно таргетиране на аудиторията кара собствениците на малки и средни предприятия да предпочетат рекламата във Фейсбук.

Тази тенденция ще се засили в следващите няколко години, прогнозират рекламните агенции. Това е тенденция в световен мащаб.

От Beshared споделят, че малките фирми и компании виждат на практика ползата от Фейсбук рекламата изключително бързо. Тъй като пазарът в страната е сравнително малък, голямо предимство е бързината. Друго предимство на рекламата в социалната мрежа е лесната комуникация с потребителите. Това е невъзможно да се поучи с другите видове реклами, а в същото време е особено важно за публиката.

Beshared е маркетингова агенция, която работи на рекламния пазар от дълго време и управлява множество Фейсбук страници с милиони фенове. Агенцията предоставя на клиентите си пълно обслужване на фен страниците им, както и реклама и популяризиране на техните брандове. Това е една от функционалностите на социалната мрежа. Със споделянето на подходящо съдържание в мрежата се постига максимално добра комуникация с потенциалните и настоящите клиенти на всяка една от малките фирми.

Логично е тези, които не използват услугите на професионалисти, да не постигнат толкова добри успехи, колкото останалите, доверили се на агенциите с опит в бранша.