Какво мислиш за „твоята бройка“

Една стара приказка, разказваше историята за баба и дядо, които си говорели, как е отминал живота им. Неволно, не щеш ли бабата попитала дядото с колко жени е преспал през живота си, откакто е с нея, а той помислил, помислил и рекъл, че ще си признае, само ако и тя му каже истината.

Тогава бабата се съгласила, но в замяна не с думи, а с действия да покаже. Тогава дядото се съгласил и казал, че жените, с които изневерил през живота си на бабата били 3. Бабата замълчала. Направила се леко на обидена, а след това казала: „добре, мой ред е“.

Тогава подигнала дюшека на леглото си и там имало една кесия с жълтици и 3 яйца. Очите на дядото блеснали, защото сметнал, че яйцата са отговора, а така щели да бъдат квит. Уви, бабата казала, че на всяка нейна изневяра поставяла едно яйце пд дюшека, когато се съберат 10 отивала и ги продавала, а с парите от тях купувала по една златна монета. Тези трите яйца останали, защото вече била напреднала в годините, а сумата от тях нямало да стигне дори за стотна от жълтицата.

Е, сега, мили дами искате ли да знаете, с колко жени са ви изневерили вашите половинки?!

Интересува ли те с колко жени е спал мъжът ти или половинката ти. Предполагам няма да ти е приятно ако знаеш истината и все пак, предлагам ти няколко сигурни начина, с които може да го разобличиш ако те мами, но ти все още си навита:

  1. Кое се брои точно за секс – тук вече навлизаме в дълбоки води, защото мъжете обичат да шикалкавят. И като почне с въпроси от типа – кое се брой за изневяра, оралната любов пак ли е кръшкане, ами това и онова. Да не говорим за момента с извиненията – но аз бях много пиян и нищо не помня и т.н. и т.н. Чак главата да те заболи и да се питаш къде си попаднала. Предлагам ти да не се измъчваш с подобен вид глупости, а да се научиш да си живееш живота и ти самата. „Ни лук ял, ни лук мирисал“.
  2. Как да си сигурна, че казва истината – ще ти кажа честно – няма как, свен ако не ти покаже снимков материал или да доведе свидетели.
  3. Има ли верен отговор – човек не може да пренапише миналото си, но може да направи така, че то да не руши настоящето му. Така, че ако не ти казва за идеалната бройка, то навярно иска да ти спести разочарованията.

Научи още много забавни и развлекателни неща на страниците на Интерполезно.com.