Как да избера подходящия аксесоар – дамска чанта и колан

Как да избера подходящия аксесоар – колан.

Класическата успешна опция за избор на дамска чанта е нейната комбинация в цвят с цвета на обувките. Ето защо, популярни модели обувки в неутрални цветове: черно, кафяво и бежово са чудесно предложение. Обувки, сандали или ботуши, ако моделите на обувките са добре подбрани , ще се поберат в една или друга форма и не нарушават избрания стил. Разбира се, при условие, че са подходящи не само по цвят, но и по стил.

Чанта, в съчетание с основния цвят на костюм, рокля, палто или шал, също ще изглежда стилно. В този случай цветът на обувките трябва да е неутрален, а моделът на чантата трябва да е подходящ, съобразно общия индивидуален стил. Триизмерната кожена чанта в комбинация с делови костюм ще разбие цялото изображение. Абсолютно същото впечатление ще направи елегантна чанта със строга класическа форма в съчетание с жилетка или кожено яке и кожена къса рокля.

Добре подбраните за вечерта рокли в хармония с цвета на обувки или сандали могат успешно да се допълнят с аксесоар като колан. Тогава коланът се избира, като се вземат предвид цветът и текстурата на колана. Ако основният акцент във вечерното облекло, тогава коланът трябва да е избран така, че да не контрастира с тях.

Как да избера подходящия аксесоар – колан.

Моделите колани са разнообразни, както по структура: кожа, метал, велур, текстил и цвят, структура, така и според някои фрагменти.

За панталоните от класически стил е подходяща кожена колан с елегантна малка катарама. На дънки или дънкови пола отива широк колан от кожа, велур, текстил с метална катарама, декорирана с метали и дори кристали, съчетани с романтични блузи.

В края на краищата стила „деним“: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/bray-steve-alan-by-einstein-дамски-дънки-промазано-тъмно-си, етностила и уличния стил са доста демократични. Те ви позволяват да комбинирате нещата дори с различни стилове, без да нарушавате цялото изображение.

Строгата рокля може да украсите с тесен, елегантен, метален или велурен колан. Най-важното е, че такъв не нарушава стила на роклята и е подходящ за модели, според фигурата. За момичета със средна височина тези колани могат да се комбинират само с обувки с висок ток, при условие, че имате идеална и пропорционална фигура. В други случаи подобен колан само ще направи ненужен акцент върху несъвършената талия и непропорционално визуално ще „счупи“ фигурата.

Широки, светли и оригинални колани, допълватрокля или блуза, съобразно формата на тялото и растежа. Винаги може да добавите още един стилен и модерен аксесоарв гардероба. Плътния цвят колан се свързва в пълен и хармоничен ансамбъл от нещата в различни цветове и дори модели и цветове монохромни рокли или набор от панталон или пола и блуза, ако са в почти същия нюанс на основния цвят.