Избор на джинси – как да избереш дрехи според фигурата

Плъзгащи се или просторни, дълги или къси панталони са неразделна част от стилния основен гардероб. Въпреки факта, че джинсите се използват твърдо, като заменят класическите панталони и поли, само някои модни момичета знаят как да избират дънки. Тези момичета и жени, често пазаруват в онлайн магазини и знаят как да изберат размера на дънките без да ги обличат.

Как да изберем най-подходящите джинси – женски трикове

Всъщност не е трудно да изберете дрехи според фигурата. Интересни са класическите дънки Skinny RUMENA.

Когато решаваме как да разберем размер на дънките, не трябва да забравяме, че размерите са различни, според различните страни – САЩ, Русия, Европа. По този начин международната система се придържа към буквите от XXS до XXXL, в Русия те съответстват на 42-56 размера, а в САЩ – 8-22.

Как да изчислим размер и марка дънки

Достатъчно е точно да се измери кръста, бедрата, дължината на продукта. Така получените стойности трябва да бъдат конвертирани в инчове (разделени на 2,54). Ако става въпрос за закупуване на продукти в руския размер дрехите, то такива трябва да бъдат отнесени с коефициент 16.

Определете размера на дънките: https://fashioncolors.bg/dreha/myjki-drehi/%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%BA%D0%B8-%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B8-%D1%81-%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8

Например, тези, които носят размер дънки 28, то те отговарят на 44 от руската номерация.

Изберете дънки според фигурата

Тънките момичета могат безопасно да носят предмети със стрели, неща направо нарязани или с широк колан. Те се вписват с деним в светли нюанси, а собствениците на великолепни форми и изразни бедрата по-добре обръщат внимание на по-тъмни тонове, без светъл интериор в бедрата. Препоръчваме да се обърнете към класически преки модели, които не могат визуално да корумпират фигурата.

Ако фигурата има недостатъци, корем или страните са забележими е желателно да мислим по-сериозно за това как да изберем дънните по размер и да закупим модел с висока талия, която крие несъвършенствата на тялото.

Полезни съвети

Важно е да не забравяте, че денимът е еластичен и затова дори най-скъпите дънки се простират леко. Това, че продуктът не е загубил формата и гарантирано свиване е възможно в много случаи.