Модерни поли

С помощта на дългите поли, можете да скриете недостатъците на краката и дори да не е горещо през лятото с хубава мини пола може да сте модерни. Модата и интересните материали, от които се правят моделите, също няма да ви позволят да останете безразлични.

Материи.

Кожени поли отново са на мода, но основната разлика е, че този път те са представени с ярки цветове. Такива могат да са оранжево, жълто, синьо, зелено и т.н. Пастелните светлинни тонове все още остават в колекциите на модните дизайнери.

Прозрачните шифони в насипно състояние също ще бъдат в тенденцията за предстоящия сезон 201. Това е по-скоро идея за плажна, която няма да създава гореща среда. Те могат да бъдат всякакви дължини и цветове. Формите също могат да бъдат разнообразни: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/рокля-мария.

Не можете да планирате гардероба, без присъствието на сатен и копринени поли. Те са много леки и приятни на допир.

Стилове.

Класическата молив пола в насипно състояние за дълго време няма да излезе от модата на жените. Тя е идеална за офис стила и се вписва в строгия имидж. Съществуват и модели с ярки цветове и необичайни отпечатъци, които могат да се носят на разходка или на кино с приятели.

Най-често те са изработени от леки материали и са украсени с ярки отпечатъци. Този модел може да се комбинира както с балетни обувки и сандали в следобедните часове, така и с фиби през вечерта.

Също така в модата ще бъдат актуални и обемните ризи , които са направени от доста трудни материали, способни да запазят формата. Те са идеални за романтичен стил. Допълнение към този модел са полите с фурнир или сандали и подходящи за аксесоари според цялостното изображение.

Както и панталоните, в предстоящия пролетен и летен сезон, полите с вдигната талията могат да бъдат изработени от съвсем различни материали, с различни стилове и цветове. В талията те могат да бъдат подчертани с колан или кърпа.

Модата преобладава в многообразие от дълги поли и по-къси модели. Този път на модните подиуми бяха представени модели с различни цветове и стилове. Женската пола може да бъде не само великолепна, но и много стилна. Всички те могат да се носят с почти всичко.

Декор в женското облекло.

Поли с плисета изглеждат много женствени и елегантни. Идеални са за романтична среща или лятна екскурзия в кафене. Най-често този модел полата е с дължина до коляното или малко по-ниско.

Поли с ресни изглеждат екзотични и малко необичайни. Те присъстват в почти всички колекции от модните къщи, но в крайна сметка с тях не може да излизате на улицата за всеки ден.

Щампи.

Отпечатъците в следващия сезон също могат да бъдат напълно различни. Това са зеленчуци, плодове, цветя и сложни геометрични модели. И тъй като сезонът есен, наподобява пролет-лято, всички те съчетават много ярки цветове и нюанси. Ще изглеждат чудесно в комбинация с: http://rossna.com/en/women-products/clothing-women-dresses-and-skirts/short-dresses/ladies-dress-made-of-white-neoprene-ru1017-detail.