Акценти в дамската мода 2017-2018

Есента е вече факт, а няма да се забави и зимата. Затова, Скъпи дами трябва да сте подготвени за нея, както топло, така и модерно. Предлагаме ви акцентите в дамската мода, които да ви насочат в правилния подбор дрехи: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/дамско-яке-преслава-черен

Козина

На практика модния студен сезон не може без кожени изделия, но есен-зима 2017-2018 има удивителен набор и изобилие от дрехи, обувки и аксесоари, изработени от кожа. Има два акцента – гладка козина или леко къдрава. За да е пълна свобода се предлагат модели с отделни вложки в зоната на яката или в основния материал, естествен цвят или диво крещящи тонове остават да избират стил. Това облекло не само ще бъде красива част от изображението, но и топъл компонент за целия период.

Тапицерия за текстура „a la sofa“

В тенденцията това е много необичайна дреха, напомняща мека тапицерия на дивани и фотьойли. В цялата странност на текстурата, тези дрехи изглеждат оригинална, стилна и женствена. Рокли , костюми, палта , панталони от подобен плат са спечели сърцето на всеки почитател на модата. Време е да се вгледате внимателно и с такива предложения, може би ще намерите нещо интересно за себе си.

Оформени чорапи и чорапогащи

В модата, отново моделираните чорапи и чорапогащи си казват думата. Такива трябва да са най-доброто качество – http://rossna.com/en/women-products/woman-accessories/women-s-tights/ladies-control-tights-lara-with-limiter-lycra-xl-gar-1007-detail.  Почти на всеки подиум се проблясват краката, оформени в лека мрежа, мотиви със загадки и геометрични шарки от различни цветове. Но дизайнерите отидоха по-далеч и представиха необичайни модни чорапи, украсени с много блещукащи кристали. Е, такова предложение веднага беше оценено, защото всяка жена иска да блести, дори в сивата есен и студената зима.

Аксесоари по темата за дивата природа

Ако в миналото на модния сезон имаше различни видове отпечатъци с животински изображения, то сега тази тенденция е изместена до бижутата. Всякакви форми глави на животни или насекоми под формата на пръстени, фигурки на птици под формата на висулки, брошки красят чанти и със сигурност ще привлекат мнението на другите. Те определено говорят за собственикът на такива ярки аксесоари, който със сигурност знае много за модата.

Модни обувки

Удобни и красиви обувките тази есен-зима 2017-2018 са важна част от женското изображение. Без тях момичето няма да стане модел на безупречен стил и отличен вкус. Модните тенденции този сезон са:

Високи ботуши – те са практични, удобни и стилни. Те ви позволяват да създавате ярки и необичайни образи. Колекция „Диор“ представя модели с шевове. Такива обувки изглеждат впечатляващи. Материалът може да е от лакирана кожа или велур.

Кецове и маратонки – сега са популярен спортен стил, а стилните маратонки ще се впишат в ежедневния гардероб на всяка жена.

Обувки с остри пръсти – отлични допълнения и класически стил. Колекцията тази година се вписва лесно, както с елегантното дамско облекло, така и с модата на улицата.