Цветът на вашето спално бельо издава характера ви

Знаете ли, че по вашия избор на спално бельо, психолозите, а след малко и вие самите можете да определите основните черти на своя характер? Истина е, че според нюанса на вашето спално бельо хората издават силните и слабите си черти. Ето малко повече подробна информация за тази зависимост и тенденция:
Синьо спално бельо е бельото на романтиците
Противно на очакванията, че тези хора избират червено и розово, именно синьото е цветът на нежните души, мечтателите. Хората, които ще се спрат на небесно синьото бельо са истински душици, а предпочитащите по-тъмните варианти са леко скрити лимонки, но за тях романтиката си остава изключително важна.

Бялото спално бельо е бельото на прагматиците
Тук, може би, няма нещо, което да ни учуди, нали? Все пак, към качествата им ще добавим и навика да бъдат прекалено строги спрямо себе си, а също така и силната черта да не се предават и да се борят до край за своите цели.

Лилавото спално бельо е бельото на творците
Такова бельо ще си купят дори мъжете, въпреки че някои от техния пол ще им кажат „Брат, това е твърде женско“. Аурата на артистичните личности е по-различна от тази на останалите хора, поради което на никой мъж творец няма да му е неудобно да се обзаведе в лилаво в спалнята.

Жълтото спално бельо се смята за бельото на авантюристите
Те са душата на компанията, обожават да пътуват, а освен това имат и особено големи интереси в областта на спорта, астрологията и криминалните романи. Освен в хобитата си, тези хора са и противоречиви в характера си: те са едновременно злопаметни и справедливи, дисциплинирани и бохемски настроени. Но може би, точно в това е и чарът им…