Тенденции лято-есен 2016 – сандали, обувки и ботуши

За тези от вас, обожателите на красивите обувки, препоръчваме да разгледате из интернет мрежата за моден шопинг портал на съвременните дами. В  такъв портал ще намерите особено богат набор от модели на ниски цени за мъжа, за дамата и за по-малките от нас, децата.

В тази статия ще споделим за модните тенденции това лято и идваща есен-зима. Сигурно вече се чуди с какви обувки да бъдете обути, така че да се ви удобни и да бъдат на мода. Предлагаме би да се запознаете с новите летни обувки, сандали, чехли, летни ботушки, специално за летния сезон, кецове, маратонки и детски обувки. Ние тук ще ви споделим някои от модните тенденции, които са характерни през тази прекрасна година.

Ще Започнем с любимите на всички дами летни обувки и сандалки.

Лято-есен 2016 е особено цветна! Не че предните години не бяха, де, но тазигодишните пъстроцветни предложения, които задаваща модата диктува са супер ярките и хипер свежите. Няма шанс да ги подминете. С каквато и подметка да сте – ток или права, с многоцветен принт или монохромен – ако искате да бъдете в час с модните трендове при сандалите, се оглеждайте за смелите решения, които пълнят онлайн магазините. Разгледайте всички сандали 2016 онлайн сега.

Ботите и ботушите са на мода, но този път без сняг.

Наястно сме с това, че цяла една зима ги носите, но не и с къси панталонки и ефирни рокли, така че чзнайте, че летните боти и летните ботушки ще бъдат модна тенденция и през лятото! Ако до това време не сте били притежатели на летни ботушки или боти, то тогава проникнете отново в онлайн магазините. Съществува богата палитра както от багри, така и от материали. Всички материали са леки, проветриви и вседишащи. А разгледахте ли вече и летните боти, които подхождат за всеки повод. Ако не сте, направете го, ще бъдете запленени, убедени сме в това.

Източник: http://inisess-shop.com/