Какво трябва да знаете за кредитите без лихва?

Кредити без лихва или още така наречения заем само срещу лична карта. Предимствата му са много, но основното е това, че не се налага да чакате с дни, за да разберете дали сте одобрени, а и това че не трябва да сте на трудов договор, за да се възползвате от този заем.

Причините да се наложи да изтеглите кредити без лихва могат да са различни, но важното е да си прецените добре дали ще можете да връщате парите навреме. Ако имате временни финансови затруднения или просто ви трябват пари до заплата, тогава можете да изберете седмичните вноски, за да е по-малка лихвата на заема. Бъдете предпазливи и проучете небанковата институция, от която сте решили да вземате пари на заем. Не подписвайте договор преди да сте го прочели, особено ако има дребен шрифт.

Какво е важно да знаете, ако сте решили да кредити без лихва?

  • Доверявайте се само на фирми, които са дълго време на пазара и са доказали своята коректност във времето;

  • Проверете предварително дали небанковата институция, към която сте се насочили има право да работи с личните данни, а освен това проучете добре лихвата върху заема;

  • Няма да се налага да събирате множество документи, за да кандидатствате. Всичко става лесно, бързо и удобно;

  • Можете дори да кандидатствате онлайн, което е огромно предимство;

  • Не се налага да сте на трудов договор или пък да имате поръчител, който да гарантира за вас;

  • Трябва да имате чиста кредитна история, ако искате да получите бързи заеми;

  • При тегленето на първи кредит, много от фирмите предлагат безлихвен заем;

Днес се осъществява много строг контрол върху всеки кредити без лихва, така че шанса да ви излъжат е минимален. Ако имате спешна нужда от пари, но не знаете от къде да ги вземете, тогава смело можете да изберете тази финансова помощ и да изтеглите бърз заем.