С какво да носите червените си панталони през пролетта и есента?

99 Да бъдещ ярка и да изпъкваш, но без това да е крещящо съвсем не е трудно. За това е достатъчно да наблегнете при изграждането на вашият образ само на един забележителен детайл. Какъв може да е той? Е, той може да е всеки един елемен от цялостното ви излъчване. Изумрудена пола, червен пуловер, шапка в цвят мента или огнено палто.

 Но сега искам да ви обърна вниманието върху панталона. И по специално този с червен цвят. С тези панталони вие можете да създадете стилен и примамлив образ на самата вас за различни поводи. И всичко това благодарение на различните комбинации.

Ще отбележим, че в тази статия ние няма да говорим за началото на есента, която е топла и слънчева или края на пролетта, когато гардероба не е много по-различен от лятото. Ние ще обсъдим тези периоди от годината, когато искате да се позатоплите, защото ви е студено.

Всички съвети, с които ще ви запознаем, касаят образа ви, който ще градите през по-студените дни. Като например използването на топли пуловери, якета а също така и по-дебели жилетки за да се затоплите. Всички те са в една от тези разцветки – черно, бежово, синьо или червено.

  1. Съвет. Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание, и може би дори да си набавите ако го нямате – дълъго палто с пясъчен цвят. То изглежда разкошно на фона на червеният панталон.
  1. Съвет. – Късото черно или сиво палто ще хармонизира идеално с класическите панталони и изкривените панталони.

 

  1. Съвет. – Кожени якета. Класическо черен или кафяво кожено яке разположено над бяла риза или пуловер, е печеливша комбинация.
  1. Съвет. – Бежов или бял тренчкот а също и палто с ярки флорални щампи.

Що се отнася до обувките са подходящи тези обувки тип лодки, ботуши с връзки, боти на платформа, кубинки, тип Охфорд и високи ботуши. Цветовете им са: черно, сиво, бежово и кафяво. Успех дами!