4 основания да твърдим, че тениска можем да комбинираме с всичко

1  Винаги сме смятали тениската за универсална дреха. Тя присъства и в двата гардероба – и в женския, и в мъжкия. В същото време, тя е едновременно облекло за дома, но и добра идея за парти. С тениска можем да спим, по тениска работим…Общо взето, тениска можем да комбинираме с всичко и днес сме решили да ви го докажем, като ви дадем 4 основания за нашето твърдение. Ето ги и тях:

  • Тениската може да превърне всяка елегантна визия в по-непретенциозна!

Всъщност, тя е елементът, който може да ви докара така харесвания от вас небрежен, но и много модерен спортно-елегантен стил. Ако сложите тениска със сако можете да се появите така навсякъде, без да изглеждате нелепо!

  • С тениска почиваме и работим

Или с други думи, когато сме на работа, тениската е най-често срещаната дреха наоколо нали – освен ако шефът не ви задължава да сте всеки ден с ризи? Но в същото време, всеки от нас си има домашна тениска…

  • Не само с пола, но и с рокля можем да носим тениска

Много дизайнери дори наскоро показаха подобни концепции и честно да ви кажем, дами, те съвсем не са лоши. Може да пробвате, но внимавайте как съчетавате цветовете и материите!

  • Винаги можете да сложите допълнителна тениска в чантата и от раз да промените визията си

Защото от тениска до тениска има голяма разлика! Така че в случай, че не знаете какво ще искате да носите на срещата с приятели след работа, сложете няколко тениски и ги сменете в движение!

Е, сега какво мислите? Не е ли тениската наистина любимата ни дреха? Е, на нас е – особено памучната тениска, така приятна до тялото, удобна, лека и лесна за пране!