Дизайн на баня за гости

Purple bathroomБаня за гости – това звучи модерно и комфортно и навява усещане за лукс. Тя разбира се може да бъде доста малка, но трябва да разполага с всички крайно необходими удобства като: тоалетна, мивка и огледало. А може би дори биде. Естествено вие можете да подредите стаята по елегантен начин, така че на гостите да им е хубаво и удобно.Днес, една баня за гости, вече не е се води лукс, а част от основния комфорт. Те се срещат не само във вилите, но също така са и част от апартаментите. Това е от особено значение за големи семейства и гостоприемни домакини, и в жилището има много гости.

Разбира се дизайнът на една баня за гости зависи от площта и. В една малка стая, е възможно да се постави само най-необходимото, което означава – тоалетната и мивката. Днес, лесно можете да намерите компактни, висококачествени комплекти от тоалетни и мивки за малки бани. Повече от тези два уреда не е необходимо. Разбира се не забравяйте и огледалото, особено когато то не заема много място. Но ако площта позволява, за минимален набор от удобства може да се добави още едно – душ. И това може да стане лесно като няма да ви струва много.

Можете да използвате пода на банята като основа за душ кабината. Важното е в този случай да се направи улей за оттичане на водата и тоалетната да се отдели с непромокаема преграда. Такава баня с душ е задължителна ако гостите остават да преспят! За оформлението на банята за гости, разчитайте на вашето въображение. Ако апартамента или къщата са в класически стил с антични мебели и колекция от картини и други предмети на изкуството  ще се намери нещо и за банята за гости. Можете да намерите ретро модели на санитарен фаянс, като декоративна мивка, както и да украсите стената с графика, разбира се поставена под стъкло. Ако банята за гости се намира в модерен интериор то тогава може да си поиграете с цветовете. Например комбинирайте лилаво и оранжево, или оцветете от пода до тавана в ярко синьо. Уверяваме ви, че ще изненадате приятно вашите гости!